Ni-kel.com Direktorijum sajtova. Biznis i ekonomija
Ni-kel.com - Poželite nešto više... Direktorijum sajtova Reklamiranje - Razmena linkova
Saradnja

Biznis i ekonomija

Nalazite se ovde: Ni-kel.com » Direktorijum sajtova » Biznis i ekonomija

Sajtovi od 21 do 40 od ukupno 816 u ovoj kategoriji. Želite da dodate Vaš web sajt?

voič nekretnine Obrenovac
Od nas možete dobiti korisne savete i predloge vezane za Vašu nekretninu ili informaciju o nekoj pravnoj usluzi. U dogovoru sa Vama naši ljubazni agenti će izvršiti procenu, slikanje i sve druge poslove oko Vaših nekretnina. Ne gubite vreme, pozovite nas i prepustite nam prodaju ili izdavanje Vaše nekretnine. U najkraćem roku dovodimo Vam kupca ili zakupca !!!
Link: http://www.vodicnekretnine.com
Permanentni link: voič nekretnine Obrenovac

Et cetera lifestyle store
Ponuda salona Et Cetera sastoji se od svega što Vam je potrebno za moderno uređenje interijera, kao što je namještaj za dnevne sobe, spavaće sobe, kupaonski namještaj, rasvjeta, keramika, sanitarije, tepisi, ali i vrtni namještaj.
Link: http://et-cetera.hr/
Permanentni link: Et cetera lifestyle store

LMF Trade d.o.o. - Sustavi za odvodnju
Ponuda odvodnih sustava tvrtke LMF Trade prije svega se odnosi na PE-HD kanale sa nehrđajućim čeličnim rešetkama od ljevonog željeza, koje se prije svega upotrebljavaju kao garažne kanalice za površinsku odvodnju, ali se zahvaljujući svojoj čvrstoći i trajnosti koriste i za odvodnju na cestama, autocestama, lukama, benzinskim postajama, dvorištima...
Link: http://lmf.hr/
Permanentni link: LMF Trade d.o.o. - Sustavi za odvodnju

modna-agencija.com
Potrebne su nam devojke fotomodeli i manekenke za snimanje kataloga i editorijala. Omogucavamo Vam sigurnu zaradu i pristojne uslove rada. Ukoliko ste zainteresovane, molimo Vas popunite on-line prijavu na sajtu modna-agencija.com
Link: http://modna-agencija.com/
Permanentni link: modna-agencija.com

hostese-promoterke.com
Potrebne su nam hostese i promoterke za nocne promocije koktela vikendom u Beogradu i Srbiji. Omogucavamo Vam sigurnu zaradu i pristojne uslove rada. Dnevnica 30e. Ukoliko ste zainteresovane, molimo Vas popunite on-line prijavu na sajtu hostese-promoterke.com
Link: http://hostese-promoterke.com/
Permanentni link: hostese-promoterke.com

Kuce.rs - Oglasi za Nekretnine
Kuce.rs je portal za nekretnine koji olakšava kupovinu, prodaju i iznajmljivanje nekretninskog poseda u Srbiji. Uz pomoć našeg portala, možete postaviti neograničen broj oglasa brzo i besplatno.
Link: http://www.kuce.rs/
Permanentni link: Kuce.rs - Oglasi za Nekretnine

Kursna Lista
Kursna-Lista.rs nudi potpune informacije o dnevnom kursu Srpskog Dinara u skladu sa NBS.
Link: http://www.kursna-lista.rs/
Permanentni link: Kursna Lista

Sustavi za video nadzor
U današnje vrijeme jako je bitno imati kvalitetan video nadzor, a samo takve sustave video nadzora možete pronaći u webshop ponudi sigurnosnih sustava. Video nadzor, sigurnosni video sustavi, kamere za video nadzor, te kompletne sustave za video nadzor samo u ponudi Sigurnost webshopa možete pronaći po izuzetno povoljnim cijenama.
Link: http://sigurnost-webshop.hr/
Permanentni link: Sustavi za video nadzor

SET Bjelovar
Privatna tvrtka SET d.o.o. iz Bjelovara je osnovana 1991. godine te trenutno zapošljava 16 stručno kvalificiranih djelatnika i svoju djelatnost pronalazi u trgovini, proizvodnji i uslugama u području strojnih elemenata za prijenos snage. U veleprodajnoj ponudi i maloprodajnim trgovinama u Bjelovaru, Virovitici i Đurđenovcu možete pronaći razne proizvode poput ležajeva, kučišta, remanja, brtvi, lanaca, sistema za podmazivanje i dr..
Link: http://set-bjelovar.hr/
Permanentni link: SET Bjelovar

Kudumija Trade šatori
Bjelovarska tvrtka Kudumija trade u ponudi ima veliki izbor šatora raznih dimenzija za sve prigode. Cijene šatora izuzetno su povoljne s obzirom na sav komfor koji Kudumija šatori nude. Prodaja šatora je samo jedna od djelatnosti tvrtke Kudumija trade, gdje možete i iznajmiti šator, te nude maksimalnu mobilnost i brzo postavljanje.
Link: http://kudumija.hr/
Permanentni link: Kudumija Trade šatori

Vik Iverali
Ugradbeni ormari su sve popularniji budući da svi žele na što bolji način iskoristiti prostor svoga doma, te su takvi ormari za to idealni s obzirom da ne zauzimaju puno prostora. Ugradbeni ormari po mjeri u potpunosti su prilagođeni vama i vašim potrebama. Najčešći način izrade ugradbenih ormara podrazumijeva visinu sobe, od poda do stropa, širinu od zida do zida, te elegantna klizna vrata.
Link: http://vik-iverali.hr/
Permanentni link: Vik Iverali

CREATIVE IDENTITY
CREATIVE IDENTITY - Ofset štampa, grafički dizajn - Flajeri, vizit karte, prospekti, brošure, katalozi, plakati, posteri, reklamne papirne kese, reklamni blokovi, reklamne papirne kape i kačketi, reklamni držači za olovke, kalendari, časopisi, knjige, memorandumi, blokovska roba...
Link: http://www.creativeidentity.rs
Permanentni link: CREATIVE IDENTITY

Hooncilla - nekretnine bez granice
Hooncilla je web sajt gde oglašavate nekretninu radi prodaje odnosno iznamljivanja svetskih razmera i to BESPLATNO!
Link: https://www.hooncilla.com/
Permanentni link: Hooncilla - nekretnine bez granice

Nautička oprema i autoprogram Delani.hr
Prodaja nautičke opreme i autoprogram. Najpovoljnija elektronika za nautiku. Nautika Webshop i najkvalitetniji programi nautičke opreme za sigurnu i ugodnu plovidbu. Webshop za ozbiljne nautičare. Najkvalitetniji programi nautičke opreme za sigurnu i ugodnu plovidbu. Nudimo uvijek primamljive i povoljne akcijske prodaje nautičke opreme. Pogledajte najnovije proizvode iz svijeta nautike u ponudi našeg webshopa i to po najpovoljnijim cijenama.
Link: http://delani.hr/
Permanentni link: Nautička oprema i autoprogram Delani.hr

Sedlić Grupa
Sedlić Grupa vodeća je agrarna grupacija na području Bjelovara, pa i šire, a sastoji se od četiri članice, Sedlić d.o.o., Invest Sedlić d.o.o., Domagoj d.o.o. i Veterinarska ambulanta Sedlić d.o.o.
Link: http://sedlic.hr/
Permanentni link: Sedlić Grupa

Zlatno Pero
Prerada perja, proizvodnja perjanih jastuka i jorgana, jorgani od paperja, perjani jastuci
Link: http://www.perjanijastuci.com
Permanentni link: Zlatno Pero

Zlatara LuketRing
Zlatara LuketRing izrađuje burme u više oblika i modela za najvažniji dan u životu. Burme su svrstane u 4 kategorije. "Classic" - klasične i najjednostavnije u smislu oblika i izgleda. "Love Line" - oble, ravne ili kombinovane ravno - oble. "Beauty" - one su jedinstvena kombinacija zlata. "Luxury" - jedinstvene po izboru šara i načinu izrade koji omogućava da svaku vašu ideju pretočimo u stvarnost.
Link: http://luketring.rs
Permanentni link: Zlatara LuketRing

LMD -IZRADA I MENAĐŽMENT POSLOVNIH PLANOVA
KONSALTING-Izrada biznis poslovnih i finansiskih planova Otvaranje firme Kreiranje marketinške strategije firme Razvoj i unapređenje (malo/veliko) prodaje Unapređenje upravljanja projektima Brending vaše firme ili proizvoda/usluga Reklamne kampanje (on-line i off-line) Kreiranje i izvođenje PR kampanja Primena i sprovođenje ISO standarda Kreiranje i stimulacija procesa inoviranja Internacionalizacija vašeg preduzeća
Link: http://www.busines.in.rs/
Permanentni link: LMD -IZRADA I MENAĐŽMENT POSLOVNIH PLANOVA

Osiguranje zivota
Sve sto ljudi treba da znaju o osiguranju zivota,kako kod nas tako i u svetu: Istorija osiguranja Programi osiguranja Osnovni pojmovi u osiguranju Iskustva klijenata i jos mnogo toga…
Link: http://osiguranjezivot.simplesite.com
Permanentni link: Osiguranje zivota

IGOR KOMERC- prodaja uglja
Firma se bavi nabavkom i prodajom uglja. Prodaja uglja se vrsi na stovaristu u Svilajncu. Sadrzimo sve vrste uglja. Vrsimo prevoz uglja do klijenta.
Link: http://www.igorkomerc.co.rs/
Permanentni link: IGOR KOMERC- prodaja uglja

Prethodna stranica Prethodna  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  Sledeća Sledeća stranica

Partneri: Moja IP adresa - Kvalitetna razmena banera - Patike
Pogledati: